Et travlt år – og et nyt album på vej!

Så er 2016 ved at være slut. Og hvilket år! Et helt nyt album med Wagner Fusion er på vej!

Og der har været masser af spændende projekter i løbet af året. Godt og blandet som sædvanlig. Lige fra den “sædvanlige” nytårskoncert på Kappelborg i Skagen, med Jysk Underholdnings Orkester, over forårets turné med teaterkoncerten “ABBA – Fra Waterloo Til Duvemåla” med ikoniske ABBA-sange. Videre til årets sommerrevy i Sønderborg, for godt 20.000 glade publikummer, og endelig endnu en revy i Ålborg sidst på året. Sideløbende har jeg haft travlt i mit studie, www.thehittingroom.com, med et par projekter for bl.a. Arvid Nielsen & David Springborg. Arvid’s ting kan du være heldig at høre i Nashville, hvor han sender sine sange over for tiden. Og et af David’s projekter, med sangerinden Emilie (super lækkert singer-songwriter-album), kommer på gaden her i DK inden så længe.

Men… størst af alt i min lille verden er, at jeg i løbet af året også har haft tid til at arbejde videre med mit eget projekt, Wagner Fusion. Det er blevet til et helt album, ‘This Sounds Odd’. CD’en er i trykken mens jeg skriver dette. Og jeg regner med, at kunne løfte sløret for et par af numrene inden jul. Release bliver først til sommer 2017, i forbindelse med landets jazzfestivaller. Du kan holde dig opdateret på facebook (søg på Wagner Fusion) og på  www.wagnerfusion.com.